Malebela a Molemo

Khōlo ea Moriri: Liphiri tse 4 tsa Charlize Theron

Selemong sena, moriri o mokhuts'oane o ntse o le teng, leha ho le joalo, batho ba bangata ba tummeng, ha ba se ba entse qeto ka bohato bo sebete, kapele ba tla hloloheloa moriri oa bona o molelele. Ke nnete, ho na le bothata bo le bong mona: ha motho a hola, hangata moriri o shebahala o le lerootho ebile ho le thata ho o etsa. Empa motaki ea lilemo li 38 ea bitsoang Charlize Theron o ntse a khona ho etsa hore moriri oa hae o khutlele hape ka nako e ts'oanang a shebahale e le setaele. U ka etsa seo joang? Joale re tla bolela.

Ho pholoha nako e thata ea lisebelisoa tsa regrowth tsa moriri ho ka thusa. Nahana ka lithunya tsa haufinyane tsa paparazzi tsa Charlize. Sebapali se ea sebakeng sa boikoetliso ka mohala hloohong, ka lebaka la hore moriri oa hae o motle o shebahala o le feshene ebile o le makhethe.

Molao oa bobeli o tsoang ho Charlize o re: moriri o mokgutshwane ha o bolele ho ba sieo ha liteko tsa setaele. Mohlala, eseng khale haholo, naleli e ile ea ts'oarisa moriri o motenya ka moriri o molelele oa oblique. K'habeche e khubelu ea Mokete oa lifilimi oa Berlin o bontšitse setaele se boreleli.

'Me qetellong, khetho e ntle ea ho pholoha nako ea ho hola ke ho fetola' mala oa moriri feela.

Taba ke hore molemong oa karolo, Charlize ha a inehela bolelele ba moriri oa hae feela, empa le blond eo a neng a e tloaetse. Hang ha moriri oa batšoantšisi o se o holile hanyane, kapele-pele o o daile hape ka moriti o bobebe. Ka nako e ts'oanang, metso e lefifi e ntseng e hola ha e senye moriri oa hae ho hang, empa ho e-na le hoo, fana ka molumo o eketsehileng. U ka nka mokhoa ona ka mokhoa o sireletsehileng - ka moriri o mokgutshwane o sebetsa hantle.

Na o bile le boiphihlelo ba ho hola moriri kamora ho kuta?

Charlize Theron ea lilemo li 38 o fumane mohlankana e mocha

Charlize Theron: Moriri o kuta moriri

Ngoanana ea khubelu: Charlize Theron o motle ka bikini

  • Letsatsi: La 17 Hlakubele 2013
  • Litags: Charlize Theron, Haircuts le Litaele tsa Moriri, Malebela a tsoang ho linaleli

O motle haholo. Sefahleho se lekanang moriri o molelele le o molelele se monate!

Hona joale le 'na ke sebetsa ka thata ka liropo kapa mohala o monyane haholo ka tlase))
Ho tiisetsa .. le teko ea ho kuta moriri e ne e se mpe, empa le nna ke batla ho hola ..
Mohlomong bonyane mosali e mong le e mong o feta ho sena))

Mme Ee .. E mong oa baetsi ba ka ba thatohatsi. Basali, setaele, ba nang le talenta ebile ka kakaretso ba pholile)

Ke nahana hore ke sebapali se setle ka ho fetisisa Hollywood.

o hantle haholo.

Mosali e motle, empa moriri oa hae o ne o lula o le joalo-o tšesaane ebile o le mosesane

a phetse hantle, a sa phutholoha, a e-na le sefahleho se bonolo se chitja, a se na moriri, a kena botle ba pele OO, setšoantšisi, e, o motle, empa ha a motle, ba mo penta halofo ea letsatsi ho mo fa botle.

O folile, ke kutloelo-bohloko hore Keanu Reeves a se kopane, ho seng joalo baratani ba batle ba ka be ba tsoile ho bona.

E rekiloe Leha a ka beha pitsa hloohong, e ntse e le botle.

Siea maikutlo ka sengolingoeng sena ke feela basebelisi ba ngolisitseng.

Tšebeliso le ho hatisoa ha thepa e hatisitsoeng ho tsoa ho woman.ru ho ka etsahala feela ka khokahano e sebetsang ho sesebelisoa.
Ts'ebeliso ea thepa ea litšoantšo e lumelloa feela ka tumello e ngotsoeng ea tsamaiso ea sebaka.

Ho beoa ha thepa ea bohlale (lifoto, livideo, libuka tsa ho ngola, matšoao a khoebo, jj.)
ho woman.ru, ke batho ba nang le litokelo tsohle tse hlokahalang bakeng sa ho beoa joalo.

Copyright (c) 2016-2018 LLC Hirst Shkulev Publishing

Sengoliloeng sa marang-rang "WOMAN.RU" (Woman.RU)

Setifikeiti sa Ngoliso ea Media Media ea Mass EL. FS77-65950, e fanoeng ke Federal Service bakeng sa Tsamaiso ea Lipuisano,
mahlale a tlhahisoleseling le puisano ea bongata (Roskomnadzor) Phuptjane 10, 2016. 16+

Moqapi: Hirst Shkulev Publishing Limited Liability Company

Litšoantšo tse tummeng tsa Charlize Theron: mehlala ea ho kuta moriri ha setšoantšisi sa Amerika

Theron ka tlhaho e na le moriri o moputsoa o bobebe ebile e rata ho roala moriri o molelele. Setšoantšo sa hae se lula se hlophisitsoe hantle ebile se setle. Mosebetsi oa ngoanana o qalile khoebong ea mohlala ka lebaka la ponahalo ea hae e khahlisang. Nakong ena, ngoanana o khetha 'mala o bobebe bakeng sa moriri oa hae.

Mosebetsi oa batšoantšisi o qalile indastering ea mohlala

Leha a na le setšoantšo se khahlang joalo, setšoantšisi ha se a ka sa hana liteko ka lebaka la karolo e khahlisang. Liphetoho tse makatsang haholo, motho a ka khetholla:

  • Ho fetola li-curls bakeng sa moriri o mokhuts'oane bohareng le qetellong ea li 90s,
  • E fetohela ea moriri o moputsoa le brunette,
  • Ho tsoaloa hangata ka botlalo bakeng sa karolo ea polao ea serial ho filimi "Monster",
  • Ho kuta karolo ea baesekopo e ntle ka ho fetesisa mabapi le Max Rokatansky.

Charlize Theron o lekile ka mefuta le mefuta ea moriri. Blonde ea lilemong tsa bo-90s le tse fetileng tsa zero e ile ea tlameha ho fetoha mosali ea moriri o moputsoa bakeng sa filimi "Advocate ea Diabolose" kapa brunette bakeng sa karolo ea hae ho "Eon Flux". Nakong eohle ea bophelo ba hae, motšoantšisi o ne a lula a fetola litšoantšo tse khahlang tsa lifilimi. Charlize Theron o ne a kuta moriri o mokhutshwane makhetlo a mangata. Boikarabello ba hae lifiliming "Monate oa November" le "Mtu" bo fana ka maikutlo a ho kuta moriri o mokhuts'oanyane. Leha ho na le li-curls tse haellang, batšoantšisi ba ne ba lula ba shebahala hantle.

Phetoho ea mebala le eona ha ea ka ea senya setšoantšo sa kantle sa mong'a Oscar. Le ha a qetile ho phethela mosebetsi, sebapali se ne se khutlisa 'mala oa hae o bobebe.

Charlize Theron ka Oscar matsohong a hae

Karolo e hapileng karolo ea Oscar ea setšoantšisi ka moriri o mokgutshwane ka 2015

Charlize Theron ka moriri o moqotetsane haholo o hlahile lilemo tse peli tse fetileng ha a ntse a bapala papali e ntle ea filimi "Mad Max: The Road of Fury". Mohale oa setšoantšisi e ne e le brunette mme a kuta moriri, kahoo ka mor'a ho sebetsa papaling ka 2015, ngoanana o ile a tlameha ho holisa moriri oa hae ho tloha qalong.

Actress in the movie Mad Max: The Road of Fury

Haeba karolo e sa hloke phetoho, setšoantšisi se khetha ho roala moriri o motšo. Ha a le meketjaneng ea batho ba bang, o lula a le makhethe ebile o khahleha. Empa ponahalo ea Charlize Theron ea moriri o mokhuts'oane ha e fetole molao ona. Actress ke hoo e batlang e le setšoantšo se fe kapa se fe. Ho ea ka Theron ka boeena, o lula a loana le mofuta oa botle ba lefeela, a bapala likarolo tse tebileng tsa maikutlo.

Charlize o khetha ho roala moriri o molelele

Liphiri tsa moriri o ntseng o hola ho tsoa ho Charlize Theron

Ho thata ho beng ba moriri o mokgutshwane hore ba khutlele likhoele tse telele. Moriri o mokhuts'oane o fana ka bolelele bo fapaneng likarolong tse fapaneng tsa hlooho, kahoo ha moriri o ntse o hola, o fetoha o thellang mme o ka senya maikutlo a mosali leha e le ofe. Ho qoba maikutlo a mabe nakong ea ho khutlisetsa bolelele, o ka sebelisa maqheka a 'maloa a Charlize Theron:

  1. Etetse monghali ho lokisa moriri o hlabang hape,
  2. Re etsa setaele se khahlisang,
  3. Phetoho ea mebala,
  4. Mokhabiso oa Moriri ka moriri oa moriri, likhopo le lisebelisoa tse ling.

Sebapali se na le moriri oa tlhaho

Ho lokisa moriri

Moriri o mokhuts'oanyane oa moriri o khona ho hlasimoloha le ho fana ka maikutlo a macha. Empa ha nako e ntse e tsamaea, ho ba le takatso ea ho ntlafatsa setšoantšo. Ho khutlisa moriri, banana ka nako e telele ba hana ho etela salon, e leng se fosahetseng ka bohona.

Ho boloka setaele sa setaele, o tlameha ho etela ea roalang moriri

Ho boloka moriri o makhethe, o lokela ho etela monghali ea tla lokisa moriri. Ka lebaka leo, moriri o khutlisang o shebahala o le feshene ebile o khahleha, 'me moriri o sirelletsang o khahlano le brittleness le sefapano, se potlakisang ho khutlisoa ha bolelele.

Liteko tsa liteko

Ho na le khetho e kholo ea setaele sa moriri sa bolelele bo fapaneng. Ha u hola, ho molemo ho khetha likhetho tse 'maloa tse khahlisang' me u li fetole ho latela mohopolo oa hau. Setaele se khahlisang se tla pata botle bo sa lekanang ba likhoele ebe se tjeka ka maikutlo a monate.

Sebaka sa moriri se nang le litekanyetso tse fapaneng tsa moriri

Ho totobala ka har'a katiba

Mokhabiso o nepahetseng kapa se tlatsetsang se tla khabisa setšoantšo. Charlize Theron khafetsa o sebelisa meqathatso e fapaneng ea lihlooho, likhoele le lihlooho tsa letlalo nakong ea moriri o ntseng o hola. Ka moriri o mokhuts'oane, li-hairpin le likhopi li shebahala li khahla. Kaha u khethile mokhoa o kenyelletsang feshene, o ka khatholla moriri oa hau le ho eketsa khanya e eketsehileng setšoantšong.

Tiara moriri

Ho etsa qeto ea ho holisa moriri, o hloka ho ba le mamello. Liphiri tsa sebapali se tummeng li tla thusa ho sebetsana ka katleho le mosebetsi, 'me ka mor'a likhoeli tse' maloa moriri o ntlafalitsoeng o tla khahlisa bolelele le botle.

Michelle Williams

"Li-pixie" tsa moriri o feshene e ne e le e mong oa barati ba ratoang ka ho fetisisa - "Marilyn Monroe oa Nako ea Rona" o ile a e apara ka lilemo tse fetang tse tšeletseng, ho fihlela, qetellong, a etsa qeto ea ho lokolla bolelele hape. Mohato oa pele ho sena e ne e le linaoa tsa asymmetric, e latelang - bob. Likhoeli tse 'maloa hamorao, hang ha moriri o le matla ka ho lekaneng, Michelle o ile a kuta moriri oa hae ka sebete - utloa phapang!

Carrie Mulligan

Jwalo ka mosebetsi mmoho le yena mosebetsing, pokello ya ditshwantsho ka Carey Mulligan e qalile ka "pixie", eo a sa kang a e tlohela nako e telele. Ho holisa moriri le ho phutholoha, kharebe ea Great Gatsby e ne e tloaetse ho sebelisa mokhoa o joalo o tenang: likhoele li ne li behiloe ka mokhoa oa setaele sa mantsiboea, o sa pepeseng bolelele ba 'ona. E ise tshebeletsong! Le moriri o mokhuts'oane o lula o bokelloa mohatleng o monyane, oo Carrie a sa kang a hloleha ho o sebelisa nakong ea ketsahalo ea boithabiso. Sephetho ke "midi" e telele ebile ha ho khatello ea maikutlo ketsong ena.

Emma Watson

Ka nako e 'ngoe, moriri o moputsoa oa bohlale ba Hollywood ena e ile ea fetoha setaele se neng se tšohloa ka ho fetisisa sa 2011. Leha ho le joalo, ka nako e telele motšoantšisi e monyane o ne a sa lekana: kamora likhoeli tse 'maloa ho ile ha hlaka - Emma ka litšenyehelo tsohle o batla ho khutlisa li-curls tsa hae tsa nakong e fetileng. Hermione Granger ha a ka a fetohela ho boselamose kapa likhoele tse fetang. Ntho e ngoe le e ngoe e bobebe haholo - setaele se sephara, 'me moriri o tlositsoeng ka morao o pate boemo ba' nete. Likhoeli tse 'ne hamorao, kharebe ea Harry Potter e se e ile ea ithorisa ka tse' ne tsa mofuta o mong.

Joanna Horison

Botle bo bong bo ileng ba feta mabitleng 'ohle a malelele a ntseng a hola. Lawrence o ile a kenella mokhatlong oa beng ba boea ba pixie ka 2013. Sena ha se makatse - setaele e ne e le seemo se phethahetseng sa nako ea selemo. Leha ho le joalo, Jennifer ha a ka a thabela tloaelo ena nako e telele, hanghang o ile a tlohela nakoana ea hae e mo fetolang bakeng sa phetoho e latelang. Khoele ea moriri o boreleli o koetsoeng: ka lilemo tse fetang lekholo, ena ke khetho e atileng haholo ho pata bolelele bo sa tsitsang le ho fumana nako. Ha a ntse a tsamaea, sebapali se ile sa mo pholosa ka likhoele tse ileng tsa eketsa molumo oa moriri o harelaneng.

Anne Hathaway

Ke mang ea boletseng hore moriri o mokhuts'oane ebile o sa khahlise. Ak'u rate sethala sa litšoantšo tsa Anne Hathaway le liteko tsa hae tsa setaele nakong ea filimi ea machaba ea Premieres ea Les Miserables. (Ka tsela, e ne e le ka lebaka la ho thunya 'musong moo motšoantšisi a ileng a arohana le moriri oa hae ha a ntse a kuta moriri.) Kea leboha, Ann, ka ho se tlohelle baetsi ba lifeshene hore ba be bohloka nako ena eohle le bakeng sa ho bonts'a mefuta eohle ea setaele ka moriri o mokgutshwane: ho tloha ho boreleli ho isa ho bo boreleli, ka linako tse ling ka li-bangs, ebe - ntle le.

Palete e ncha ea moriri

Haeba liphetoho tsa mohala le setaele se secha li sa boloke, u ka fetola 'mala oa moriri. Ha u nkile meriti e ncha, kapa u na le 'mala o fetohileng, o ka theha setšoantšo se secha se tla tlisa maikutlo a matle. Charlize Theron ka mor'a ho kuta ke e ne e le brunette le mosali ea moriri o moputsoa, ​​'me haufinyane a khutlisa' mala o bobebe.