Lingoloa

Victoria Beckham Haircut

Ho ba mong'a setaele se tšoanang le se feshene joaloka mosali oa David Beckham ha se ntho e thata (ka malebela a rona): likhetho tsa moriri oa bolelele bo fapaneng le maemo a fapaneng.

Ha a bua ka sepheo se nepahetseng, Vicki Beckham ha a hole le botle, empa o ne a tseba tsebo ea ho hlahisa ponahalo ea hae ka leseli le ratehang ka ho fetesisa. Litaele tsa Victoria Beckham li fapana ho fapana haholo, empa li na le likarolo: li shebahala li le feshene ka mokhoa o makatsang, empa li entsoe li le bonolo.

  1. Li-curls ka moriri o molelele (ka moaparo o joalo, Posh-Spice ea pele e shebahala e hohela ebile e le mosali haholo)

Khetho ena e loketse beng ba moriri, bolelele ba ona bo ka tlase ho mahetla. U tla hloka tšepe kapa li-curls-boomerang tse bophara bo mahareng. Haeba u felloa ke nako - joale sebelisa tšepe e kobehileng, 'me haeba moriri o lokela ho otla motho e mong le e mong hosane feela - ho loketse ho koala moriri oa hau ho li-curlers.

Ntho ea bohlokoa ke ho fafatsa moriri eseng ho tsoa metso (ho fetisisa ho feta tsohle - ho tsoa litempeleng). Mme o seke oa etsa hore likhoele li nyane haholo. Kamora hore li-curls li theoe, li tlameha ho qhaloa ka letsoho (u ke ke ua sebelisa khekhe!) 'Me u fafatsoe ka varnish.

2. Mokotla ka lehlakoreng (moriri o joalo o shebahala o le bonolo ebile o sa nke lehlakore)

Ho roala seretse se joalo, ho tla hlokahala hore u arole moriri hore o be karolo e otlolohileng, ebe o fokotsa butle-butle likhoele tse haufi le sefahleho ka tšepe e bilikang. Moriri o setseng oa moriri o lokela ho thellelloa ka lehlakoreng le ka mohoma mme likhoele li tlameha ho sireletsoa ka morao hloohong ka moriri o sa bonahale hore o se ke oa phatloha. “Mohatla” o hlahang o lokela ho phuthoa feela hore e be serethe sa khale, se sirellelitsoeng ka lebanta le phahameng qetellong.

Haeba u batla ho fana ka setšoantšo sa bokhopo, joale mokhoa ona oa Victoria Beckham o ka fetoloa hanyane ka ho lokolla likhoele tse 'maloa ho oona.

3. Moriri o mokhuts'oanyane oa moriri (o loketseng setšoantšo sa khoebo se hlokang ho fuoa boiketlo)

Motheo oa ho theha setaele sena ke moriri o moqotetsane, e leng ntho e pakeng tsa bob le kukata moriri.

Li-bangs li tla hloka ho aroloa ka likarolo tse peli, li lokisa ka ho loketseng (hobane sena se loketse ho sebelisa boka ba linotsi) e le hore e boreleli. Moriri o karolong ea occipital le moqhaka o tlameha ho phahamisoa le ho ts'oaroa ka mokhoa o qabolang ho fumana mofuta oa ho hlonama pakeng tsa likarolo tsa boea.

4. Thunya e ka morao hloohong (ponahalo ea setaele e tla ba e loketseng ofising le moo e amohelang)

Moriri ona o motle oa Victoria Beckham o entsoe o le bonolo haholo, haholo haeba o na le sesebelisoa se ikhethang se bitsoang "donut". Haufi le eena, ho tla hlokahala hore a behe bolelele bo boholo ba moriri ka thuso ea li-hairpins, a lokolle likhoele tse 'maloa.

Li-bangs li lokela ho aroloa ho arohana le ho hlophisoa ka varnish, 'me moriri o moqhaka o tlameha ho phahamisoa (o ka etsa qubu ea leseli).

5.Goip e ntle (moriri o boreleli, empa o sa hlaka hantle)

Ho etsa hore sena se shebahale se le makhethe, empa se ithibile, o tla hloka hoop e khethiloeng ka hloko. E ka ba e ntso (ena ke tharollo ea bokahohleng, e sa ikemetseng ka 'mala oa seaparo), kapa e khanya.

Mohatla o lokela ho beoa e le hore o tlose li-phatleng phatleng. Moriri o lokela ho etsoa setaelong a sebelisa wax kapa gel.

Ho tloha ho litšoantšo tse bonolo ho tsa setaele: Victoria Beckham botle ba tlhaho

Victoria Beckham ke mohlala o hlollang ha naleli e tloha ho ngoanana ea sa natefeloang ho fetisisa mme ho e-na le ponahalo e tloaelehileng ea setšoantšo sa setaele sa nnete le mohlala oo a lokelang ho o latela. Bravo, Vicki! Re hlophisetse kholo ea phetoho e phethahetseng ea Beckham ho tloha ho dashing 90s ho fihlela kajeno.

Bakeng sa Victoria Beckham, nako ea Spice Girls le ea 90s e ne e hlile e “soetseha” - joale naleli e ne e rata sebopeho se khanyang ka setaele sa "likhanyetsi tse eketsehileng, tse betere", li kuta moriri o sa tloaelehang mme "ka boiphihlelo" li totobatsa liphoso tse nyane tsa sefahleho sa hae. Empa ha lilemo li ntse li feta, Victoria o ile a khalemela - hona joang! Hona joale ha re khahlise feela ho tsoa ha hae, empa ka linako tse ling ha re na taba ea ho etsisa litšoantšo tse atlehileng haholo.

Hang ha Vicki a se a bososela feela, empa a phunya lintja tsa hae ka tsela ea bo 90s, a penta molomo oa hae ka sootho mme a sa nahane ka setaele!

Lilemo tse peli hamorao, Victoria ebe Adams o ile a etsa qeto ea ho khaola sekwere, empa a ntse a rata sekhakeletsi sa molomo o lefifi.

Empa polelo eo e tebileng e se e hlahile ... Ke 'nete, ka nakoana!

Ka selemo sa 1997, Vicki o ile a khaola moriri oa hae, 'me qetellong a tlohela liponche tse lefifi.

Victoria o ile a leka mebala mme ebile e le brunette e tukang. Mme pososelo ya hae ka nako tse ding e a khahlisa!

Moriri o harelaneng, o feshene lilemong tsa bo-90s tse fetileng, o nang le li-gel tse ngata le boka ba linotši ha oa ka oa feta 'me Posh-Spice.

Oh, bang, oh, sefaha sena molaleng. Ha ho na mantsoe!

Liteko li ile tsa tsoela pele - Victoria o ile a etsa qeto ea ho totobatsa ka moriri oa hae o mokhuts'oanyane mme o se a qalile ho kenella ho tsubeng.

Ka selemo sa 2000, Vicki o ile a holisa moriri oa hae, a ratana le kobo e sootho le sefahleho se phahameng, mme le eena a qala ho sebelisa hampe setšoantšo sa "diva" se chesang.

Joale naleli e boetse e batla phetoho mme ea etsa hore ho be le qubu e makatsang ka hohle-hohle.

Mohlomong, ha Victoria Beckham oa sejoale-joale a bona setšoantšo sena, o ikoahela sefahleho ka sefahleho ... Setšoantšo sena se na le sohle! Le likhoele tse telele tse bosoeu le bosoeu, le li-pinki tse pinki, le kobo e bohlanya, le letlooa le "boreleli" le li-rhinestones ... Kea ipotsa, na ke ntho e ntle ena e kileng ea khahla sebapali sa bolo ea maoto David Beckham? Oho, banna bana ...

Mmala oa lamunu le pelescent e khanyang ka nako e telele e ile ea fetoha "karete ea ho bitsa" ea Posh-Spice.

Ona ke qubu! Ka 2003, Victoria o ile a boela a hola moriri, a rata li-curls le gloss ea molomo oa beige.

Nako ea li-curls e ntse e tsoela pele! Ke Victoria Beckham kapa ke Jay Law?

Joale, e ile ea qala ... Vicki o ile a etsa qeto ea ho etsa lintlha-kholo mme a fetoha se-blonde.

Litala tse khahlisang li tlatselitse likarolo tsohle tsa ponahalo e boreleli - libstick tse khubelu tsa molomo le libolo tsa silicone li nyoloha ka molala oa lesela. David, u mamelletse see joang?!

Molala o tebile ebile o tebile, hlooho e boreleli haholo, 'me molomo o ile oa hlaka hantle ka tsela e hlakileng ...

Mohlala o motle oa hore eyeliner e sootho le 'mala o sootho o ka tsofala. Hona joale Victoria o shebahala a le monyane ho feta lilemo tse 10 tse fetileng!

Sena ke boea, sena ke bosoasoi! Pamela Anderson ka boeena a ka be a ile a honohela Mme Beckham.

Mme ka 2006, Victoria o ile a mo etsa setsi sa bokhelohi! Hopola, joale u ile ua kuta moriri oa hau joalo?

Leha ho le joalo, setšoantšo se hlakileng se ne se ntse se le hole haholo - Vicki "o ne a" foka "khafetsa, o ne a ntse a eketseha ka sekhahla, a ntse a etsa mekhabiso e khanyang ea bohlasoa," a theola "setšoantšo se akaretsang, hape a bile a roala mabenyane a makatsang ka majoe a mebala-bala!

Meetso ea setaele e qalile ka 2007 - Vicki o ile a boela a etsa lisekoere, a phahamisoa ka pele, hammoho le mebala ea feshene, e loketseng le kajeno.

Mme ka nako eo: “Ahe, ke fetotse mohopolo! Ke ntse ke le sefahleho se setle ka pelong ea ka, ”Victoria o ile a etsa qeto, a itlama ka seaparo sa platinamo, 'me hammoho le lisekoere ba qala ho roala moriri o mobe o hlabolohang. Leha ho le joalo, lintho tsena tsohle tse nyane li ne li sa bohlokoa, hobane mahlo a ne a ntse a sa emise holima moriri, empa ke ho phatloha ho hoholo ha naleli ...

Setšoantšo sa "Aunt Moti" le Victoria ha sea ka sa bolokoa ...

Ebe liteko tsa moriri oa moriri le moriri tsa moriri li qalile hape. Se loketseng se ntse se le hole haholo!

Ho joalo, lipalesa tse ntle haholo li bile le sebaka bophelong ba Victoria Beckham, empa joale o fetotse moetsi oa hae oa litlolo, 'me litlolo li ile tsa qala ho sebetsa ho tsa botle ba naleli, eseng khahlanong le eena.

Victoria Beckham e ne e le e mong oa ba pele ba ho khetha feshene e shebahalang e makatsa ea mosi.

Leha ho le joalo, ka nako e 'ngoe o ne a ts'oaroe ke ts'ekamelo ...

Phetoho ea 'nete e qalile ka 2010 - Vicki o ile a qetella a hlokometse hore ho ts'oana ha ho hloke ho kenngoa ka likarolo tse tharo, mahlo a hae a ka tsuba hanyane feela, mme moriri oa hae o ka nolofatsoa.

E se e le ka 2011 ho ne ho se bonolo ho fumana phoso ka setšoantšo sa naleli sa laconic!

Vicki o ile a qala ho tsepamisa mahlo a hae feela, a ba a lahla leihlo, a "marang-rang" molemong oa ho otloloha, 'me ka holim'a tsohle, a qala ho roala litaele tsa feshene tse boreleli.

Ho makatsang ke hore ha nako e ntse e tsamaea, maeto a Victoria a ile a fetoha a se nang sekoli - leselinyana la mahlo a hae, ho se tsotelle le sefahleho se tebileng se makatsang ...

Joale Victoria o ne a bonahala a le monyane ha a le lilemo li 10-15! Seo u neng u tlameha ho se etsa feela ke ho fetola litlolo le setaele.

Naleli e rata sebopeho se makatsang, empa ka nako e ts'oanang bonolo - ha ho na letho le khanyang ho makete ea hae, mebala feela e thibetsoeng.

Victoria Beckham o hloka mohlala matsatsing ana! Ke mang ea neng a ka nahana hore mosali eo ea mabothobotho o ne a sebelisa ho penta ka meriti e pinki le ho tlotsa matsoele a hae? Ka lehlohonolo, Vicki o ile a ba le tatso le kelello tse lekaneng hore a fetohe bonolo a fetohe molumo oa setaele sa 'nete. Bravo!

Mofuta oa Victoria Beckham

E 'ngoe le e' ngoe ea litšoantšo tsa hae e tlatsana ka mokhoa o lumellanang le 'mala o khethiloeng ka bokhabane. 'Me ntlheng ena ea setaele sa Victoria, ho hang ha ho na tse lekanang. Ha ho mohla a neng a tšaba ho leka moriri, 'me o ne a kuta moriri o fapaneng. Ho na le linako tse ling ha moriri oa hae o mocha o ne o "lula" ke basebetsi mmoho le bona khoebong ea show.

Liteko tsa hae li ile tsa fihla sehlohlolong ha Victoria a etsa qeto ea ho kuta moriri o mocha. O ile a shebisa lefatše lohle la feshene. E ne e le kuta moriri. Empa eseng tloaelehileng, empa ka moriri o molelele ka pele. Moriri o kuta moriri o bitsoa "posh bob" kapa ka mokhoa o khutsufalitsoeng - "pob". Qalong, Victoria o ne a kuta moriri oa hae ka mebala e fapaneng, empa o ile a etsa qeto ea ho khutlela mmala o motšo ebe o mo jarisa auburn.

Moriri oa moriri oa Victoria Beckham o sa tsoa tsosa lefats'e la khoebo ea show. Ba ile ba qala ho mo etsisa. All fashionistas e ne e batla ho ba setaele joaloka eena. 'Me e loketse. Ntle le moo, moriri o harelaneng o nang le likhoele tse telele tsa sefahleho ha o shebahale o le motle ebile o le setaele, empa hape o bonolo haholo.

Victoria Beckham mokhoa oa ho kuta moriri: melemo le mathata

  • Bob ka likhoele tse telele tsa ka pele ka sebopeho sa Victoria Beckham hase setaele feela, ke mokhoa o mocha lefats'eng la feshene. Ntle le botle le botle ba 'mele, moriri ona o boetse oa sebetsa haholo. Ha e hloke ho behoa. Karolo ena e theko e boima haholo bakeng sa ba se nang nako ea ho qeta lihora tse ngata ba ikenya ka setaele kapa ba etela li-salons khafetsa. Ntle le moo, Victoria Beckham ka boeena o ile a etsa qeto ea ho emisa ho kuta moriri joalo hobane kemisong ea hae e maphathaphathe ho ne ho se na nako e ngata ea tlhokomelo ea moriri.
  • Empa, leha ho le bonolo, moriri oa Victoria o lula o le joalo. O setaele haholo ebile o sebetsa. Ntle le moo, setaele sa hae se loketse linako tsohle. Ka mokhoa o ts'oanang o lumellanang le moaparo o joalo, o ka sheba ho tsamaea ka serapeng, le lebenkeleng le moketeng oa mantsiboea.
  • Molemo o mong oa boea bona e tla ba bokhoni ba ho khetha mofuta oa linaoa bakeng sa mofuta leha e le ofe oa sefahleho. Ho latela sebopeho sa sefahleho le tatso ea hau, o ka khetha mofuta o moqotetsane kapa oa moriri o moputsoa. O ka etsa moriri o nang le moriri ka angle e bohale, kapa o eketsa likhoele tse telele. Ho e 'ngoe le e' ngoe ea maemo ana, setaele se ke ke sa lahleheloa ke botle ba sona. Ho fapana le hoo, ba tla e totobatsa feela.
  • Mofuta ona oa moriri, o kang oa bob, o shebahala o lumellana hantle haholo hammoho le bang. E ka etsoa ka kotloloho kapa ea wavy, e khuts'oane kapa e telele. Mona o ka sebelisa monahano oa hau kaofela.
  • Ho latela mofuta oa hae oa moriri o tummeng, Victoria o ile a etsa setaele se fetang se le seng sa wavy. O shebahala a sa tsotelle, empa o khahla haholo. Bosholu ba hae ha bo latolehe, kaha ka moriri ona Victoria o bile a tsoa mokatong o mofubelu.

Bob "Ho tloha Victoria"

Moriri o shebahala o le motle haholo ho moriri o khanyang kapa o kopantsoe le ho totobatsa. Moriri oa Victoria Beckham o etsoa ka sekhutlo, moriri o ka morao o mokhutšoanyane haholo, ka pele o notlela likotlolo tse telele.

Vicki o ile a “ba le tsebo” ea mefuta e mene ea moriri o molelele.

  1. Bolo ea khale ka li-bangs. Ba bang ba ka fetola boea ba bona ba sebelisa cascade e le tlatsetso.
  2. Mohloa o molelele. Moriri o nang le moriri o nepahetse bakeng sa beng ba moriri o otlolohileng o mamelang, 'me o fana ka setšoantšo sa ho rarahana. U ka e hlapolla ka li-curls le li-curls.
  3. Setšoantšong sena, Victoria Beckham o kuta moriri o bolelele bo bohareng. E lokela ho khethoa bakeng sa beng ba likarolo tse ntle tse ntle tsa sefahleho.

Ho boetse ho na le phapang e fapaneng le li-bangs tseo Vicki a neng a sa li sebelise, empa li tšoanela motho e mong le e mong.

Sheba setaele sa moriri oa Victoria Beckham. Linepe tse tsoang mahlakoreng 'ohle, tse entsoeng ke paparazzi tse mafolofolo, li re bontša hore, ho ka etsahala, ho sebetsana le moriri ho ke ke ha ba thata ho hang. Moriri o hloekileng o lokela ho kopanngoa, ho aroloa. Roala lipheletso ka morao hloohong ka borashe ba moriri. Ebe u omella ka thaole ebe u kenya mousse bakeng sa bolelele bohle ba moriri.

Ngoanana o rata ho leka moriri. Ho tloha qalong ea ts'ebetso ea hae, o ikarabelle bakeng sa litšoantšo tse fetang tse leshome le metso e mehlano. Ha re lateleng mefuta e metle ea litekanyetso tsa li-Victoria Beckham, e leng tlhoro ea tummeng ea tsona e etsahetseng ka bo 90s. Litšoantšo tsa hae tsa botle li shebahala ka mokhoa o hlollang ka mokhoa o hlakileng, 'me li loketse ho etsisoa.

Setšoantšo sa linoko

Qalo ea li 90s e ne e tšoailoe ke leetong la tlhōlo la Spice Girls ho potoloha le lefatše. Mme tlhōrō ea mosebetsi oa sebini oa Victoria e sa tsoa feta nakong ena. Moriri oa hae o ne o lumellana le setšoantšo sa hae: moriri o molelele, o bakang moriri.

Ho tloha ka 1997, Vicki ha a nka liqeto tsa setaele haholo; moriri o molelele o otlolohileng e ne e le letšoao la hae. Ka 1998, o ile a etsa qeto ea ho khutsufatsa moriri mahetleng, 'me ea e-ba mofuta oa tlhokomelo e phahameng, eo ka nako eo e neng e le lerootho. Sheba setšoantšo sa haircuts sa Victoria Beckham ho fihlela 2000: o ile a leka ka bolelele bo bokhutšoanyane. Ka lebaka la setšoantšo se tšesaane, se tšesaane, o ne a shebahala a le feshene hape a le feshene ka boranyane bo bonyenyane, a ferehile, moriri o mokgutshwane.

Lenyalo ho ea pele

Ka 1999, Victoria o ile a nyala David Beckham mme a qala letoto la liphetoho tsa setaele.

Ka 2001, o ile a tlohela moriri oa hae hore a bolelele 'me a etsa papiso e ntle,' me selemong se latelang ra boela ra bona Victoria Beckham a kuta moriri o mokgutshwane. Kamora moo, hoo e ka bang selemo se seng le se seng ngoanana o ne a tlohela moriri oa hae ho ea li-curls tse telele, ka boqapi a etsa li-hair tsa bona tse fapaneng, kapa a kuta moriri o mokgutshwane.

Ka 2006, moriri oa bob o ile oa kena fesheneng, 'me Vicki o ile a iphetola, a tlosa bolelele mme a siea moriri oa hae ka pele tlasa seeta.

Ka 2007, o ile a hlaha ka pele ho lilense tsa khamera ka boits'oaro ba hae ba khoebo: setlama sa hae se tiileng se tiileng se nang le likhoele tse harelaneng se ne se bonahala se etselitsoe Victoria. Mohlomong ona ke setšoantšo sa hae se atlehileng ka ho fetisisa!

Ka mokhoa oa Audrey

Ka 2008 le 2009, Wiki o ile a fetola palo e kholo ea litšoantšo. O hlahisitse setaele se makatsang, le ka setšoantšo sa moshemane ea tomboy. Empa o lula o ithibile, o setaele, o ke ke oa hlakoloa, o lokolla matla feela ka tsela e nepahetseng.

O ile a qala ka "pixie" ea moriri - moriri oa hae oo a o ratang ka ho fetisisa Audrey Hepburn. Moriri ona o atisa ho etsoa ke linaleli tsa Hollywood ho hlaha mokatong o mofubelu. Mohlala, Natalie Portman, Emma Watson le Anne Hathaway ba tla shebahala ba le batle hobane banana ba na le likarolo tse kholo, tse hlakileng, 'me setaele se tla hatisa melemo ea bona. Vicki, mong'a sefahleho se setle, ehlile, a ka khona ho kuta moriri joalo.

Nakong ena, setaele sa Victoria Beckham se ile sa bonahala haholo, o ile a fetoha semelo sa botšehali seo Vicki a neng a se sebelisa litšoantšong tsohle tsa hae, mohlala, ka tsela e itseng o ile a hlaha ka pel'a bamameli ka mokhoa o motle oa ho tšoha.

Li-curls tse telele ka 2013 - tlhōrō ea Conservatism le boteng ba Victoria. 'Me ka lebaka le letle - ka thuso ea li-curls u ka kenya tšebetsong likhetho tse ngata tsa boea, ka bobeli bakeng sa liboka tsa letsatsi la khoebo le meketjana ea mantsiboea.

Ho tloha ka 2014, moriri o molelele oa li-Victoria Beckham o fetohile tse khutšoane, mohlala, ka sebopeho sa mraba, se khutletseng sehlopheng sa "ba bohlale" ka 2015.

Hamorao, ka selemo se le seng sa 2015, mosali oa David Beckham o ile a hlaha ka pel'a bashebelli ka li-curls tse telele tse telele, mme ka selemo sa 2016 le sa 2017 o ile a khutsufatsa moriri oa hae hanyane ho isa mahetleng 'me oa o roala, oa o tlamolla kapa oa o bokella ka bun. Sena se ntse se tsoela pele ho fihlela kajeno - ka selemo sa 2018, mosali oa khoebo Victoria o roala moriri o bokelletsoeng ho tloha mokokotlong, kahoo ba kenella hanyane.

Bravo, Vicki!

Ho joalo, tsena hase linepe tsohle. Li-haircuts tsa Victoria Beckham ke mehlala ea feshene le setaele bakeng sa banana lefats'eng lohle ba batlang setšoantšo sa bona se ikhethang.Vicki o lula a le thata ebile a le boitlamo, o rarahane ebile o bonolo, 'me - bohlokoa ka ho fetisisa - kamehla ke mosali. 'Me ha ho motho ea ka mo tšoaeang phoso le ho senya - ho holisa le mekhoa e metle bakeng sa mofumahali oa Senyesemane kamehla e ka holim'a tsohle.